Je kunt bij mij terecht voor bijvoorbeeld: 

Algemene voorwaarden. Heb je algemene voorwaarden en kunnen deze wel een opfrisbeurt gebruiken? Of twijfel je of alles er wel in staat of vraag je je af wat er eigenlijk in staat? Je kunt bij mij terecht voor een advies, maar ook voor het direct laten aanpassen van de voorwaarden. 

Overeenkomsten en contracten beoordelen en aanpassen. Je herkent het vast wel: je hebt de afspraken die je hebt gemaakt voor het gemak even vastgelegd in een overeenkomst. Maar is deze overeenkomst nu eigenlijk wel duidelijk genoeg? Wat zijn de consequenties van het tekenen hiervan? Het is vaak verstandig om iemand met een juridische blik kritisch naar je overeenkomst te laten kijken en waar nodig aan te passen. 

Overeenkomst van opdracht. Als je als zzp’er aan de slag gaat bij een professionele opdrachtgever, krijg je vaak een standaard overeenkomst van opdracht aangeleverd. Heb je deze wel eens goed bekeken? Een opdrachtgever kan vaak (te) veel aansprakelijkheid in jouw schoenen schuiven terwijl dat helemaal niet nodig is. Het verdient dan ook altijd aanbeveling om een dergelijke overeenkomst goed te (laten) beoordelen. Daar kan ik je bij helpen.

Overeenkomsten opstellen. Ben je op zoek naar iemand die gemaakte afspraken voor jou kan vastleggen in een overeenkomst? Ook dan ben je bij mij aan het goede adres. 

Privacy. Is jouw website AVG-‘proof’? Heb je een privacyverklaring opgesteld of moet je dit nog doen? En hoe zit het eigenlijk met het versturen van nieuwsbrieven: mag je dat wel doen, heb jij daar wel de juiste toestemming voor verkregen? Hier kan ik je ook over adviseren.

Voor wie?

Mijn adviespraktijk is gericht op de zakelijke markt, waarbij ik mij focus op de ZZP’er. Vanuit mijn ervaring, heb ik veel contacten gehad met bedrijven in diverse branches. Ik ben dan ook in staat om met een brede visie naar juridische kwesties te kijken.   

Wat doe ik niet?
Ik ben van mening dat je niet overal goed in kunt zijn. Ik behandel dan ook geen zaken op het gebied van strafrecht, familierecht, arbeidsrecht of huurrecht. 

Vraag je je af of ik jou kan helpen bij jouw juridische adviesvraag? Neem dan vrijblijvend contact op. Bij voorkeur met een korte samenvatting van de vraag, zodat ik zo goed mogelijk kan beoordelen of je bij mij aan het juiste adres bent of niet. Kan ik je niet helpen, dan zal ik je uiteraard altijd proberen door te verwijzen.  

Weten wat anderen van mijn werkzaamheden vonden? Je leest het hier