Wat zeggen anderen over Winkens Legal?

Jeroen Frieling – BIM-Connect

“Ik ben zeer te spreken over de werkzaamheden van Phyllis. Niet alleen levert ze zeer goed werk maar levert zij deze werkzaamheden ook super snel. Voor de mensen die niet heel juridisch onderlegd zijn vertaalt zij het ook perfect zodat iedereen het snapt. Ik zou mensen haar zeker aanraden!!”

Astrid Voet – OpvallenT

“Bij de start van mijn bedrijf heb ik algemene voorwaarden gemaakt door van diverse bedrijven het beste uit hun algemene voorwaarden over te nemen. Het resultaat was een verzameling aan teksten die niet meer te lezen waren, én nog belangrijker die soms niet eens rechtsgeldig waren. Ik had al lang op mijn takenlijst staan om hier eens goed naar te kijken, maar het ontbrak mij aan juridische kennis.
Op een netwerkbijeenkomst liep ik Phyllis tegen het lijf. Zij vertelde enthousiast dat ze hier goed in thuis was en ze mij wel zou kunnen helpen. Nou en dat is zo’n goede keus geweest. Phyllis pakte de draad direct op. Zij legde in klare taal uit wat er moest veranderen. Ik heb niet alleen mijn algemene voorwaarden aangepast maar ook de opzet van mijn offertes en contracten. Nu steekt alles juridisch goed in elkaar en kan ik met veel vertrouwen mijn bedrijfsvoering doorzetten.”