Wat zeggen anderen over Winkens Legal?

Sanne & Sanne – SOSU Den Bosch

Onze ervaringen met Phyllis zijn top! Ze is allereerst erg toegankelijk, vriendelijk en transparant. Om eerlijk te zijn zijn juridische stukken ontleden niet iets waar we veel kaas van hebben gegeten. Schoenmaker, houd je bij je leest. Voor sommige zaken kun je dan ook beter iemand inhuren. Zo hebben we Phyllis laten kijken naar onze algemene voorwaarden en de privacy verklaring. Ze heeft een tool ontwikkeld waarmee ze checkt of alles wat erin staat privacy-proof is, de doelgroep op de juiste manier aanspreekt en alle belangrijke aspecten mee hebt genomen van jouw bedrijf in deze documenten. Deze analyse wordt vooraf digitaal heel overzichtelijk met jou gedeeld. Vervolgens ga je samen zitten om alles goed te doorlopen en warempel, we vonden het nog heel interessant ook! Bedankt Phyllis, dankzij jouw feedback en aanpassingen weten we zeker dat onze algemene voorwaarden en privacy verklaring nu wettelijk goed in elkaar zit, zodat we niet voor juridische verrassingen komen te staan.

Elzemiek van Berkel – COBLO BV

“Ik kan Phyllis aan iedereen aanraden. Zij heeft ons enorm goed geholpen bij alle juridische zaken voor onze webwinkel. Zij is toegankelijk, transparant, vriendelijk, weet waar ze het over heeft en denkt verder dan enkel hetgeen jij vraagt. Phyllis heeft voor ons de algemene voorwaarden, privacyverklaring en disclaimer opgesteld. Ik ben daar super blij mee, want dit is nou net hetgeen waar ik niets vanaf weet en ook niet echt leuk vindt, maar wel graag goed geregeld wil hebben. Dankjewel Phyllis en ik zou zeggen, ga eens in gesprek met haar.”

Evelien Baert – Unleash the Brand

10 jaar geleden heb ik mijn algemene voorwaarden door iemand laten opstellen, maar deze waren inmiddels verre van up-to-date en werden daardoor al een paar jaar niet meer gebruikt. Vervolgens kom je toch een keer op het punt dat je ervan baalt dat je zakelijke afspraken niet helemaal goed hebt vastgelegd. Dat was het moment waarop ik bij Phyllis aanklopte. Waar ik dit vaak zware en stoffige materie vind, wist Phyllis er gelukkig iets begrijpbaars en luchtigs van te maken, zonder het juridische oogpunt te verliezen. Haar enthousiasme tijdens de contactmomenten droegen er ook zeker aan bij dat deze zaken niet als ‘een blok aan mijn been’ voelden. Ik ben blij dat Phyllis mij op een leuke en professionele manier heeft kunnen adviseren.

Patty de Vaan – Fleurtjedag

“Voor onze onderneming is een privacyverklaring belangrijk omdat we met persoonsgegevens werken. Ik heb zelf geprobeerd om een privacyverklaring op te stellen, maar al gaandeweg ontstonden er steeds meer vraagtekens. Daarom hebben we de hulp van Phyllis ingeschakeld. Zij legt in heldere, klare taal uit hoe de verklaring er voor jouw bedrijf uit moet zien. Ze denkt mee en ze denkt verder. Ook zaken waar ik zelf nooit aan zou denken kwamen aan het licht. Het is zo’n kleine investering, maar het werk van Phyllis levert je zoveel op. Nu heb ik zekerheid en een goed gevoel bij onze privacyverklaring. Want we weten zeker dat dat nu goed geregeld is. Super!”

Jeroen Frieling – BIM-Connect

“Ik ben zeer te spreken over de werkzaamheden van Phyllis. Niet alleen levert ze zeer goed werk maar levert zij deze werkzaamheden ook super snel. Voor de mensen die niet heel juridisch onderlegd zijn vertaalt zij het ook perfect zodat iedereen het snapt. Ik zou mensen haar zeker aanraden!!”

Astrid Voet – OpvallenT

“Bij de start van mijn bedrijf heb ik algemene voorwaarden gemaakt door van diverse bedrijven het beste uit hun algemene voorwaarden over te nemen. Het resultaat was een verzameling aan teksten die niet meer te lezen waren, én nog belangrijker die soms niet eens rechtsgeldig waren. Ik had al lang op mijn takenlijst staan om hier eens goed naar te kijken, maar het ontbrak mij aan juridische kennis.
Op een netwerkbijeenkomst liep ik Phyllis tegen het lijf. Zij vertelde enthousiast dat ze hier goed in thuis was en ze mij wel zou kunnen helpen. Nou en dat is zo’n goede keus geweest. Phyllis pakte de draad direct op. Zij legde in klare taal uit wat er moest veranderen. Ik heb niet alleen mijn algemene voorwaarden aangepast maar ook de opzet van mijn offertes en contracten. Nu steekt alles juridisch goed in elkaar en kan ik met veel vertrouwen mijn bedrijfsvoering doorzetten.”