Ik hanteer een uurtarief van € 110,= excl. btw.  

Na aanvang van de werkzaamheden, stuur ik maandelijks facturen met daarbij een specificatie van de tijd die ik heb besteed. Facturen ontvang je per e-mail.

Vaste prijs

Ik probeer zoveel mogelijk met vaste prijzen te werken. Dan weet je altijd precies waar je aan toe bent. Op basis van de documenten en informatie die jij verstrekt voor het laten opstellen van een (altijd vrijblijvende) offerte, schat ik namelijk in hoeveel tijd het mij zal kosten. Dan kun jij kiezen: wil je gebruik maken van mijn diensten tegen de fixed fee van het aantal ingeschatte uren * mijn uurtarief of wil je dat ik mijn tijd gewoon ga bijhouden en dat de kosten uiteindelijk lager of hoger uitvallen? De keuze is aan jou!

Vaak voorkomende documenten

Bepaalde documenten komen vaak voor. Daarvoor heb ik de volgende prijzen vastgesteld:

  • Opstellen van algemene voorwaarden – € 495,=
  • Controleren & aanpassen van bestaande algemene voorwaarden – € 350,=
  • Opstellen van privacyverklaring – € 295,=
  • Controleren & aanpassen van bestaande privacyverklaring – € 195,=

De hierboven genoemde prijzen omvatten alle telefonische en e-mailcontacten tussen ons, oplevering van een conceptdocument, het bespreken van dit concept en het opleveren van een definitief document.

Strippenkaart

Ben je van plan een grotere opdracht te verstrekken of wil je gewoon mijn hulp kunnen inschakelen wanneer nodig? Dan kun je ook een strippenkaart afnemen.

Een strippenkaart kost € 990,= en is geldig voor 10 uren (en heeft dus een waarde van € 1.100,=). Dat betekent dat je één uur gratis krijgt.

Meer informatie nodig of heb je interesse?

Neem vrijblijvend contact met mij op!

Alle prijzen genoemd op deze pagina zijn exclusief 21% btw