Uncategorized

Algemene voorwaarden opstellen

Ben je op zoek naar iemand die jou kan helpen bij het opstellen van algemene voorwaarden voor jouw bedrijf? Dan ben je bij Winkens Legal aan het juiste adres!

Na een carrière als advocaat, ben ik Winkens Legal begonnen om op deze manier op een laagdrempelige en betaalbare manier ondernemers te helpen bij hun juridische zaken.

Het opstellen van algemene voorwaarden is niet iets wat je doet door simpelweg te kopiëren en plakken uit andermans voorwaarden. Algemene voorwaarden zijn namelijk voor elke ondernemer anders en je hebt er ook vrij weinig aan als je door enthousiast knip- en plakwerk een onleesbare set voorwaarden hebt die zichzelf tegenspreekt en waarvan je eigenlijk ook niet precies weet wat er in staat. Datzelfde geldt voor een algemene voorwaarden generator: deze houdt ook geen rekening met jouw precieze bedrijfsvoering.

Als je je algemene voorwaarden door Winkens Legal laat opstellen, ben je er zeker van dat je voorwaarden hebt die:

  • van toepassing zijn op jouw bedrijf;
  • hetgeen jij belangrijk vindt in jouw bedrijfsvoering terug laten komen;
  • je zelf begrijpt. Ik licht namelijk elk artikel toe, zodat jij wéét wat er staat.

Voor het opstellen van algemene voorwaarden en voor het controleren van bestaande algemene voorwaarden, worden vaste prijzen (excl. btw) gehanteerd:

  • Opstellen van algemene voorwaarden – € 495,=
  • Controleren & aanpassen van bestaande algemene voorwaarden – € 350,=

De hierboven genoemde prijzen omvatten alle telefonische en e-mailcontacten tussen ons, oplevering van een conceptdocument, het bespreken van dit concept en het opleveren van een definitief document.

Interesse? Mail info@winkenslegal.nl of bestel direct.